Om mig

bildTjej på 48 år, lever på det moderna och dynamiska sättet. Multitasking är vardag. Tränar passionerat och mycket varierat. Har testat många olika träningsformer men har till slut fastnat mest för löpning. Har som mål att delta i en Triathlontävling innan jag fyller 50 år så nu kör jag ett mixat träningsprogram.

Barnen är på väg in i vuxenlivet och kommer och går om vartannat. Ibland är det härligt och ibland är det kaos precis som det ska vara. Min stolthet, min kärlek och det viktigaste.

Är just nu inne i en förändring karriärmässigt. Studerar till undersköterska och ska så småningom in på Sjuksköterskeprogrammet. Har en vårdande ådra som ropar, så nu är det dags. Ibland säger hjärtat sitt.

Har arbetat som projektledare, marknadscoach och marknadskoordinator med en stark och nyskapande drivkraft. Jag har en entusiasmerande och positiv förmåga som drar både stora och små projekt i hamn.

Jag är lite utav en strukturfascist och jobbar mycket målfokuserad. Då jag går in i ett projekt drar jag det i hamn med full fokus. Jag har en god portion av humor och är både empatisk och social. Baksidan är att jag blir något frustrerad då skutan byter kurs. Då behöver jag gå hem och sova på den nya destinationen. Men vet man det, så hanterar man det. Insikt och mod är egenskaper jag uppskattar och själv utvecklar varje dag.

Läs mer om min yrkesbakgrund på Linkedin

I den här bloggen tar jag mer er på min träningsresa och det som berör. Tankar om livet. Utmaningar jag möter då vardagen ska gå ihop. Filmer jag sett och böcker jag gillar.

Jag blir glad om du kommenterar mina inlägg. Vill gärna ha lite dialog. Det blir mycket roligare att skriva då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s