Här händer det inte så mycket

Publicerat: 5 oktober, 2011 i Relationer

Jag menar på bloggen, för i livet är det intensivt och högt tempo. Därav min frånvaro från bloggen. Skönt att bloggen är frivillig och att jag inte har så många läsare som saknar mig då jag inte skriver. Jag har ju fullt upp med att vara kreativ i mitt nystartade företag och just nu är jag inne i en fas då jag insett att jag behöver lägga i en växel till. Nu sitter kommunikationsplattformen och tjänsteutvecklingen, nu är det full fart framåt. Tankeverkstan och finslipningen får pausa ett tag. Jag har kommit till insikt med många saker och gjort en del val som nu ska prövas ordentligt. Jag vässar mina budskap och nichar in mig mot restaurang, hotell och träningsanläggningar. Branscherna jag kan och har verkat inom i många år. Sen är självklart andra uppdrag välkomna men min säljprocess går ut på att attrahera just dessa segment.

Ni märker om det går vägen. Då blir det fokus och mindre filosofiska texter.

Må så gott

Helen

Annonser
kommentarer
 1. Petra Liuski skriver:

  Du har läsare som bryr sig 🙂 Du inspirerar och jag är nyfiken på att få veta mer om din vardag och framtid – du verkar ha massor på gång och det är härligt!

  • helenlundberg skriver:

   Tack Petra, det värmer gott. Jag ska försöka berätta mer om det jag gör då jag har det lite lugnare. Försöker att planera lite inlägg då och då, men nu har företagaet tagit över, och kräver full fokus. Så får det vara ibland. Härligt att jag kan inspirera det ger verkligen massor med energi att få lite feedback.

   Stor kram
   Helen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s