Våga växa 2011 – Nyföretagarcentrum Stockholm

Publicerat: 13 september, 2011 i Nätverk, Relationer, Tankar
Etiketter:,

Jag har fått förmånen att ingå i ett program som Nyföretagarcentrum Stockholm tillsammans med medfinansiärer som: Länsstyrelsen, Europeiska Unionen och Tillväxtverket har anordnat . Programmet är ett affärsutvecklingsprogram som är både tillväxtfrämjande och nätverksbildande.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag är superglad och tacksam för att jag har fått den möjligheten. Det finns så många utmaningar att hantera då man driver eget företag och man arbetar hårt med  att både utvecklas och rå hem affärer med en sund balans. Men det är ett evigt pusslande med tid och olika prioriteringar. Främst så kan jag själv uppleva att det är svårt att komma framåt ibland då man behöver skapa och formulera sig på något nytt område. Man behöver någon att bolla med och någon som ger input och frågeställningar som man själv missar. Någon som ser det från ett annat perspektiv och har ett noggrant objektivt granskande öga.  Vissa uppgifter hanterar man fint och säkert och vissa uppgifter hanterar andra bättre helt enkelt. Det är en omöjlighet att ha alla olika egenskaper som igentligen behövs då man driver eget företag. Därför att just program som Våga växa mycket välbehövligt.

I min grupp är vi 21 kvinnor med olika affärsideer och med en härlig blandning av erfarenheter och olikheter. Känslan var redan vid första kickoffen fantastisk, här fanns massor med energi, unika historier och personligheter som med all säkerhet kommer att fortsätta att ha ett fint utbyte av varandra, vilket också är meningen med programmet – ett fortsatt kvinnligt nätverk som stöttar varandra. Oersättligt.

Projektledare är: Monica Borg-Wennerbring med mentor och rådgivare Agneta Rythen-Martin.

Det finns platser kvar till grupp 7, haffa platsen. Du kommer inte att ångra dig. Läs mer.

/Helen

Annonser
kommentarer
  1. Åh vad roligt! Enjoy the ride 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s