Tillhörighet

Publicerat: 30 mars, 2011 i Familj, Tankar, Träning
Etiketter:, , ,

De senaste åren har jag förstått vikten av att känna att man tillhör någon grupp. Hur viktigt det är att känna delaktighet i vår tid och att få dela sina tankar och värderingar med andra. Bli sedd och respekterad för den man är. Jag har upplevt och känt att det blir väldigt ensamt annars. Ensam är stark är mossigt.

Det är lätt att man stressar och försöker uppnå något som knappt existerar. När en strävan förblindar en.  Man tycker att man prioriterar. Men till vilket pris.

Precis som med träningen är det viktigt att underhålla de relationer man har. Det är en investering som håller oss friskare längre. Det ger så mycket tillbaka.

Jag är glad att jag kommit till en del insikter. Insikter som gör att det matriella och framgångar har förlorat sin attraktionskraft. Där den mentala och fysiska hälsan får gå före.

Precis som med träningen så kommer det svackor. Perioder då man rusar in i stressbubblan och blir kvar ett tag. Men då är det bra att ha några välinformerade vänner som puffar en tillbaka in i ”måbra” fåran.

Berätta för din omgivning var du mår som bäst och vad du vill uppnå. Då blir det lättare att stötta dig på din resa.

Ikväll är det dags igen – löpning med min kära vän och granne. Vårruset är målet. Vi är inne på den fjärde veckan i träningsprogrammet. Ingen har sviktat. Stolta. Starka.

/Helen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s